Atelierul de înfrumusețare interioară

 

Atelierul de înfrumusețare interioară

"Frumusețea nu este o trăsătură a feței; frumusețea este o lumină în inimă." Kahlil Gibran

Atelierul de înfrumusețare interioară cuprinde proiecții video, lecturi, muzică de relaxare sau clasică, indiană sau europeană. Fiecare atelier conține teorie și practică, nefiind nevoie de înscrieri sau de echipament special. Atelierul de înfrumusețare are în vedere cunoașterea interioară a corpului subtil, percepția centrilor energetici și înfrumusețarea lor.

Eu sunt spiritul pur.jpg

"Putem vedea aşa cum trebuie numai cu inima, ceea ce este esențial este invizibil pentru ochi." Antoine De Saint-Exupery

"Arta medicinii îşi are rădăcinile în inimă. Dacă inima ta e nesinceră, atunci şi doctorul din tine este nesincer. Dacă inima ta e sinceră, tot aşa va fi şi doctorul tău din interior." Paracelsus

"Atelierul de înfrumuseţare interioară" este un program GRATUIT principalele abordări fiind următoarele:

• Autocunoaștere
• Meditaţie spontană
• Uniune spontană (Yoga)

“Dacă e lumină în inima ta, vei găsi drumul spre casă.” Jalaluddin Rumi

• Meditaţie spontană (descriere a abordarii noastre pe scurt):

Ce este meditația
Meditația este o stare de echilibru, de liniște interioară, definită de lipsa gândurilor, în care mintea este absolute calmă, dar în același timp complet alertă.

Beneficiile meditației
Meditația este singura stare în care putem să descoperim profunzimea interioară, cine suntem cu adevărat și să înțelem sensul vieții, dar mai ales simplitatea si frumusetea ei. Chiar dacă, la prima vedere, meditația poate părea ceva banal, beneficiile practicării meditației sunt imposibil de descris într-o singură pagină, ele pornind de la vindecarea unor boli "incurabile" până la depășirea condiției umane obișnuite prin accesul la o conștiință superioară.

Conștiința fără gânduri
În activitatea noastră de zi cu zi, mintea este ocupată de gânduri legate fie de evenimente din trecut, fie de proiecte de viitor sau griji privind ziua de mâine. Indiferent de natura emoțiilor (pozitivă sau negativă) asociată acestora, rezultatul este o activitate cerebrală dezechilibrată - fie spre emisfera stângă, fie spre cea dreaptă. Astfel energia canalelelor laterale ale corpului nostru subtil se poate decompensa sau epuiza, sistemul nervos simpatic (SNS) poate intra într-un mod de protecție automat, dezechilibrandu-ne energetic și în consecință emoțional, mental sau fizic. În spațiul dintre două gânduri, conștiința noastră este conectată la realitate, la prezent. Extinderea acestui spațiu este scopul meditației.

Starea de medițatie
Puteți fi îndrumat pas cu pas, participând la un atelier și o meditație colectivă împreună cu noi, alături de alți practicanți, care sunt deja stabilizați. Dacă nu ați experimentat Realizarea Sinelui și Meditația Spontană, acesta este momentul care vă poate transforma viața.

Mai multe informații și mărturii ale practicanților meditaţiei

„Inimile voastre cunosc în tăcere secretele zilelor și nopților.
Dar urechile sunt însetate de sunetul cunoașterii din inima ta.
Tu ai ști în cuvinte ceea ce ai cunoscut mereu cu gândul.
Ţi-ai atinge cu degetele trupul gol al viselor tale.” Kahlil Gibran

Atelierul de înfrumusețare interioară - Invitație gratuită

"Viziunea îţi va deveni clară doar în momentul în care vei privi în inima ta... Cine priveşte în afară, visează. Cine priveşte înăuntru, se trezeşte." Carl Gustav Jung

Contact: culturaspiritului@gmail.com
https://www.facebook.com/CulturaSpiritului
https://plus.google.com/+CulturaSpiritului/