Inițiere în spiritualitate

 

Inițiere în spiritualitate

Prin inițierea în spiritualitate poți:
„Să vezi Lumea într-un grăunte de nisip
Și Cerurile într-o floare salbatică,
Să cuprinzi Infinitul în palma ta
Și Veșnicia într-o oră.” William Blake, "Auguries of Innocence" 1803

DCB micsorata.jpg

Cursurile sunt ilustrate prin proiecții video, audiții muzicale, lecturi, minirecitaluri și ateliere. Fiecare lecție conține teorie și practică. Nu este nevoie de echipament special și nici de înscriere prealabilă, se poate incepe oricând. Fiecarui centru îi este dedicată o prezentare detaliată. Sunt totodata explicate principiile de functionare, corespondentele cu planete și zone geografice, cu note muzicale și culori, dar și cauzele blocajelor. Inițierea, programele și cursurile sunt GRATUITE!

„Deschide-ti brațele, dacă vrei să fii îmbrățișat.” Rumi

Temele principale:
• Iluminare Spontană
• Autocunoaștere
• Inteligență emoțională

"Cine nu iese din Eu, nu atinge Absolutul şi nu descifrează nici viaţa." Constantin Brâncuși

Ce se află ascuns în interiorul ființei umane?
În interiorul ființei umane există un sistem energetic compus în principal din 3 canale și 7 centri, care controlează întreaga noastră activitate fizică, mentală și emoțională.
Centrii energetici corespund principalelor plexuri nervoase și au calități spirituale distincte. Cele trei canale energetice principale corespund sistemului nervos central parasimpatic, respectiv sistemului nervos simpatic, stâng și drept. Centrii energetici au un aspect central și câte o proiecție pe canalele laterale, stâng și drept, cât și corespondențe în palme și degete.

highres_215455672 meetup 583 x 340.jpeg

Cum se poate îmbunătăți starea centrilor energetici?
Energia aflată în stare latentă la baza coloanei vertebrale, în osul sacrum, odată trezită, conecteaza fiinta interioara la absolut, microcosmosul la macrocosmos. Cunoasterea centrilor energetici, permite identificarea cauzelor blocajelor, respectiv îndepărtarea lor. Realizarea Sinelui este cea mai rapidă și eficientă cale de a îmbunătăți starea sistemului energetic. Stabilizarea ei se obține prin meditație, în starea fară gânduri, în care mintea este absolut calmă și liniștită, dar în același timp alertă. Astfel, se poate acționa la originea numeroaselor dezechilibre fizice și psihice, obținându-se vindecarea lor definitivă și echilibrul, atât pe plan fizic, mental și emoțional.

office-meditate 509 x 400.jpg

Ce beneficii se obțin?
Mobilizarea energiei noastre interioare și practica meditației, permit să învățăm să ne depășim limitările, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne conectăm la esența noastră cea mai subtilă, și totodată la forța omiprezentă a iubirii care ne-a creat.

hands 543 x 273.jpeg

Evenimentele din Bucureşti
Evenimentele din toată România

„Bucuria cea mai mare, este contactul dintre esența noastră și esența eternă." Constantin Brâncuși

Contact: culturaspiritului@gmail.com
https://www.facebook.com/CulturaSpiritului
https://plus.google.com/+CulturaSpiritului/